Onze diensten

Duurzame installaties

De toenemende energieprijzen en de onzekerheid over het aanwenden van de traditionele energiebronnen, maakt dat we met z’n allen meer gebruik moeten gaan maken van duurzame energie.

Gas & Water

Ons bedrijf zorgt voor de aanleg van gas- en waterleidingen. Dit is de basis voor veel installatiewerk in een woning, bijvoorbeeld voor aanleg van het sanitair in uw badkamer en toilet.

Elektrotechniek

De elektrische installaties voor zowel particuliere als zakelijke markt worden dagelijks uitgevoerd door geschoolde monteurs aangelegd volgens de Nen-normen en Nutsbedrijf  eisen.

Verwarming

Door de huidige ontwikkelingen is het op verschillende manieren mogelijk om uw huis of bedrijfspand te verwarmen. Het is al lang niet meer zo dat enkel de Cv-installatie met de bijbehorende radiatoren voor de warmte in de vertrekken zorgt. 

Sanitair

Het sanitair maakt een belangrijk deel uit van het moderne comfort in een woning. Wij maken graag een compleet plan voor de nieuwe inrichting van uw badkamer. Wat dat betreft zijn er talloze mogelijkheden van eenvoudig en netjes tot heel luxe.

Dak & Zink

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en het aanbrengen van alle soorten dakbedekkingen en isolatiematerialen. Door een goede isolatie is een flinke besparing op uw energierekening mogelijk. Bij reparatiewerkzaamheden is de onderhoudstoestand van het dak bepalend.

AIRCO

Een gezond binnenklimaat zorgt voor een aangenaam verblijf. Dit is zowel thuis als op kantoor van toepassing. Door de installatie van een aircosysteem, kunnen we dit gezonde binnenklimaat het hele jaar door voor u waarborgen. U kunt in de winter verwarmen en in de zomer koelen. Wij installeren Fujitsu AircoHeaters. 

SERVICE & ONDERHOUD

Om een efficiënte, zuinige en veilige werking van uw cv-ketel te waarborgen is het van belang deze regelmatig te laten onderhouden. Per 1 april 2023 dient dit wettelijk uitgevoerd te worden door een CO-gecertificeerd bedrijf en een monteur met het bewijs Vakmanschap CO. Wij zijn een CO-gecertificeerd installatiebedrijf en kunnen de installatie, reparatie en/of onderhoud aan uw cv-ketel uitvoeren volgens de richtlijnen van de nieuwe Gasketel wet.

Over ons

Welkom op de website van Installatietechniek S. Reekers uit Balk. Graag stellen wij ons even aan u voor.

Ons bedrijf is een gerenommeerd installatiebedrijf en bestaat sinds 1914. In dat jaar richtte Sibbele Reekers het bedrijf op en had als locatie de Dubbelstraat in de oude binnenstad van Sloten. Inmiddels hebben twee generaties Reekers hem opgevolgd en sinds 2010 is het bedrijf overgenomen door Koos van Strien. Hij is daarvoor 15 jaar in het bedrijf werkzaam geweest.

Ons totaal installatiebedrijf is gevestigd op het industrieterrein Eigen Haard 12 C in Balk. Onze werkzaamheden betreffen het totale installatie gebeuren in uw woning of bedrijf. We werken voornamelijk in de regio Gaasterland-Sloten. Korte lijnen en heldere communicatie zorgen binnen het bedrijf voor een goede afstemming tussen opdrachtgever en Installatietechniek S. Reekers.

Indien een offerte bij ons wordt aangevraagd, komen wij, indien gewenst, ter plaatse kijken. Uw wensen en voorkeuren kunnen dan besproken worden. Een goed advies zorgt ervoor dat er ook een optimale keuze gemaakt kan worden tussen de verschillende mogelijkheden.

Installatietechniek S. Reekers is een landelijk erkend totaal installatiebedrijf. Ons bedrijf is aangesloten bij Techniek Nederland. Wij staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service.     

        

Bezoek ons

Eigen Haard 12c

8561 EX Balk

BEL ONS

+31 (0)514 - 605985

MAIL ONS

info@sreekers.nl