untitled-1scheepstra-installatie-sld-home01
untitled-1scheepstra-installatie-sld-home

Storing?
Bel direct

0595-422360


Onderhouds-
contract

Bekijken

Scheepstra: installateur en loodgieter in de regio Winsum en Uithuizen

Scheepstra Installatiebedrijf is een duurzame installateur en loodgieter en sterk op het gebied van onderhoud en service. Met onze vele keurmerken (waaronder Techniek Nederland, SEI en Sterkin) verzekeren wij u van kwaliteit, betrouwbaarheid en een uitstekende dienstverlening. Kortom, u weet dat u vakmanschap in huis haalt. Om te blijven voldoen aan deze belofte, richten wij onze blik op de toekomst: daarom hebben wij duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Onze installateurs zijn altijd op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen. Welke nieuwe producten zijn er op de markt? Wat is er technisch mogelijk? Wij weten het en denken met u mee over een oplossing op maat. En natuurlijk werken wij daarbij altijd volgens de huidige technische eisen en wettelijke richtlijnen. Winsum is inmiddels al vele jaren een vertrouwd adres in Winsum, Zuidhorn, Bedum, Uithuizen en Groningen. Wij dragen zorg voor uw leef- en werkcomfort!


Welke cv-ketel
past het best
bij uw situatie?

Welke cv-ketel
past het best
bij uw situatie?



DOE DE TEST


Showroom voor kachels, duurzame oplossingen en badkamers

Als installatie specialist beschikken wij over een eigen showroom waar u kachels, duurzame oplossingen en badkamers in allerlei stijlen kunt bekijken. Hiermee bieden wij u de mogelijkheid om een product te kiezen dat volledig aansluit bij uw wensen. En bent u op zoek naar advies? Dan verwelkomen wij u graag met een kop koffie! We kijken goed naar uw huidige situatie en komen met een passende installatie waar u nog lang plezier van zult hebben.

Ook in te schakelen voor schoorsteenvegen

Heeft u een schoorsteen op het dak van uw woning? Denk er dan aan om zo’n één keer per jaar uw rookkanaal op te laten vegen. Roet komt namelijk in verschillende vormen voor en kan zelfs een zeer brandbare laag vormen aan de wand van het rookkanaal. Deze laag kan u in onveilige situaties brengen en een schoorsteenbrand veroorzaken. De experts van Scheepstra Installatiebedrijf beschikken over voldoende kennis om uw schoorsteen vlot en vakkundig op te vegen. Wilt u hier geen omkijken meer naar hebben? Dan bieden wij ook de mogelijkheid tot een schoorsteenveeg-abonnement.

Lees meer


Contact

Neem contact op als u een betrouwbare installateur of loodgieter zoekt in de regio van Winsum, Zuidhorn, Bedum, Uithuizen en Groningen. Scheepstra Installatiebedrijf realiseert al uw installatie- en onderhoudswensen met oog voor ú. Bel ons op 0595-422360 voor een vrijblijvend adviesgesprek, kom langs in onze showroom of vraag direct een offerte aan!

Voeg eventueel bijlagen toe
Op dit formulier zijn onze privacy voorwaarden van toepassing.


Top