4.6 / 5 uit 397 reviews

Jouw tandarts in Zaltbommel

Welkom bij Dental Clinics Zaltbommel. Hier staat ons team dagelijks voor jou klaar aan de Wielkamp 3. In onze moderne tandartspraktijk kun je rekenen op professionele tandheelkundige zorg waarbij aandacht en tijd voor jou centraal staan. En omdat we met de tarieven werken, die door de overheid zijn vastgesteld, is onze kwaliteitsstandaard voor iedereen bereikbaar.

Een gezonde mond voor iedereen

  • Tandarts voor volwassenen, kinderen en rolstoelgebruikers
  • Alle specialisten onder één dak
  • Moderne technieken en behandelingen: o.a. implantaten, orthodontie, protheses en autotransplantaties
  • Zeer kindvriendelijk
  • Professionele service en persoonlijke aandacht

Redenen om naar de mondhygiënist te gaan

Een goede mondhygiëne kan tandvleesontstekingen en gaatjes voorkomen. Het is daarom verstandig om al op jonge leeftijd én regelmatig een mondhygiënist te bezoeken. Ook als je gaatjes hebt of een slechte adem, kunnen onze ervaren mondhygiënisten jou een oplossing bieden. Deze aandoeningen betekenen lang niet altijd dat je geen goed gebit hebt. Behandeling door de mondhygiënist kan erger voorkomen.

Onze tandartspraktijk

Onze behandelingen bij Dental Clinics Zaltbommel

Met een persoonlijke aanpak en tandheelkundige zorg van hoge kwaliteit, zorgen wij voor een gezond gebit en goed gevoel bij onze patiënten.

Bij Dental Clinics Zaltbommel kun je onder andere terecht voor:

Wij verzorgen periodiek mondonderzoek (PMO) en stemmen dit af op jouw persoonlijke mondgezondheid en behoeften.

Last van gevoelige tanden, bloedend of teruggetrokken tandvlees, een slechte adem of staan uw tanden wat los? Bezoek de mondhygiënist.

Een gezond gebit heeft alles te maken met gezond tandvlees. Samen zorgen we ervoor dat jouw tandvlees gezond blijft.

Wij verzorgen periodiek mondonderzoek (PMO) en stemmen dit af op jouw persoonlijke mondgezondheid en behoeften.

Last van gevoelige tanden, bloedend of teruggetrokken tandvlees, een slechte adem of staan uw tanden wat los? Bezoek de mondhygiënist.

Een gezond gebit heeft alles te maken met gezond tandvlees. Samen zorgen we ervoor dat jouw tandvlees gezond blijft.

Ons team

Karen Dansen

Tandarts-directeur
BIG: 9044883002

Yset Blatter-Hendriks

Praktijkmanager

Sanne Noort

officemanager

Alphons Bekkers

Tandarts
BIG: 89060450502

Angela Zondag

Tandartsassistent

Anne Honingh

Tandarts
BIG: 19064093002

tandartsen Zaltbommel - nazorg Dental Clinics Zaltbommel

Anti-snurkbeugel MRA

Wij bieden een doeltreffende oplossing voor: de Mandibulaire Repositie Applicatie (MRA). De MRA is een op maat gemaakte beugel die de tanden van jouw bovenkaak en onderkaak omvat en jouw onderkaak een beetje naar voren drukt. Door deze ‘s nachts over de tanden te plaatsen, ontstaat meer ruimte achter de tong. Deze op maat gemaakte beugel zorgt ervoor dat de snurker en de partner weer van een gezonde nachtrust kunnen genieten.

TO Zaltbommel -53

Orthodontie voor jeugd & volwassenen

Een beugel zorgt voor een gezond en goed functionerend gebit. Met rechte tanden en kiezen die goed op elkaar passen voorkom je veel problemen, zoals schade aan het tandvlees of vergroeide kaken. Ook kun je met rechte tanden en kiezen beter kauwen, tandenpoetsen, lachen en praten. Het resultaat: een mooi, gaaf en gezond gebit, zodat je jouw stralende lach kan behouden. Meer informatie over het plaatsen van een beugel, vind je op de site van TopOrtho. Ons orthodontisch team staat graag voor jou klaar.

Hulp bij spoedgevallen

Bij ernstig tandletsel of een ongeval:

  • Indien je geholpen moet worden buiten onze openingstijden kun je naar de praktijk bellen: 0418 – 514 116. Mogelijk is de tandarts nog beschikbaar; anders krijg je het telefoonnummer van de spoeddienst te horen waar je naartoe kunt bellen voor een afspraak. Deze dienst is alleen bedoeld voor dringende spoedgevallen, zoals nabloedingen en ongevallen.
  • Het telefoonnummer van de nooddienst is: 020-303 45 00. Deze dienst is alleen bedoeld voor dringende spoedgevallen, zoals nabloedingen en ongevallen.

Jouw afspraak annuleren

Wanneer je een afspraak hebt gemaakt, rekenen wij op jouw komst. Voorafgaand aan jouw afspraak sturen wij je altijd een herinnering per e-mail. Lukt het niet uw afspraak na te komen? Dan vragen wij jou dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Contactgegevens

Zaltbommel
Wielkamp 3
5301 DB Zaltbommel
 
Geen wachtlijst

Openingstijden

  • Maandag 08:00 - 17:00
  • Dinsdag 08:00 - 21:00
  • Woensdag 08:00 - 17:00
  • Donderdag 08:00 - 17:00
  • Vrijdag 08:00 - 17:00
    Telefonische bereikbaarheid:
    Ma t/m vr: 08.00 - 17:00 uur

Wat onze patiënten vinden

Wij streven naar de beste tandheelkundige zorg
Dental Clinics
Zaltbommel

Angst voor de tandarts had ik, tot ik bij Dental Clinics in de stoel kwam bij Jeroen Goudkamp. Het is een zeer vriendelijke man.Hij legt alles rustig uit, werkt goed maar voorzichtig. Uiteindelijk zonder pijn maar met een glimlach de praktijk verlaten. En dat was lang geleden.

Gerda Verhagen
Dental Clinics
Zaltbommel

Gewoon een kundig en vriendelijke praktijk

kees van daalen
Dental Clinics
Zaltbommel

Prachtige praktijk, optimaal georganiseerd, prima tandarts.

paul van dijk
Dental Clinics
Zaltbommel

Al jaren heel tevreden en gezond tandvlees. Fijn om door Carolien behandeld te worden. Heel vertrouwd.

Hans Bok
Dental Clinics
Zaltbommel

Mijn traject om een kroon op een implantaat te krijgen verliep dramatisch. De eerste afspraak zou 10-15 min duren maar kostte meer dan 1 uur omdat het niet lukte ( andere tandartsen) hebben meegekeken en geholpen. Op tweede afspraak was kroon niet binnen en nieuwe afspraak pas 5 weken! later mogelijk. En als slotstuk afgelopen week weer een nare ervaring bij plaatsen van de kroon. Alles zat tegen….

Agnes
Dental Clinics
Zaltbommel

Afspraak was vlot gemaakt en kreeg duidelijke uitleg en adviezen mee die me goed geholpen hebben.

Michel Rijk
Dental Clinics
Zaltbommel

Had erge kiespijn, werd binnen 2 uur na telefonisch vezoek ( op Vrijdag middag ) om een spoed afspraak 100% geholpen. uitstekende serviceKoen Breken, Zaltbommel

Koen Breken
Dental Clinics
Zaltbommel

Vriendelijkheid staat bovenaan. Behandeling altijd goed

Marianne Schermij
Dental Clinics
Zaltbommel

Zeer tevreden over de service, bekwaamheid en vooral ook de uitermate vriendelijkheid van de tandartsen en mondhygiënisten. Ik ben tijdens mijn laatste behandeling bij de mondhygiënist geweldig geholpen. Met dank aan- en waardering voor hem.

Tonny van Heck
Dental Clinics
Zaltbommel

Ik werd door de aller Dank charmantste mijnheer Mohamed geholpen een kundig en plezierig mens. Ik ben altijd heel blij met jullie praktijk ook de receptie.

lily conemans

Je bent van harte welkom!

Nieuwe patiënt?