...

Een bewuste keuze! Klimaatneutraal sinds 2004. Gold sinds 2011. 

Taxi & Meer

de kracht van kleinschaligheid

Betrouwbaar privé vervoer
zonder wachttijd voor een
voordelige prijs.

Taxi & Meer

DE KRACHT VAN KLEINSCHALIGHEID

Betrouwbaar privé vervoer
zonder wachttijd voor een
voordelige prijs.

Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend om u een e-mail te sturen dan wel om telefonisch contact met u op te nemen. Door het verzenden van dit contactformulier gaat u hiermee akkoord. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens vindt u in onze privacyverklaring.

Wat wij bieden

Privévervoer

Wij bieden u aan om privé vervoerd te worden. Zo houden we uw reistijd zo kort mogelijk en kunnen wij ons vervoer op uw persoonlijke wensen afstemmen.

Op tijd

Wij zorgen ervoor dat u op tijd op de plaats van uw bestemming bent door ritten ruim in te plannen en, in principe, niet te combineren.

AED

Wij beschikken over voertuigen voorzien van een defibrillator; de AEDTaXi. Onze chauffeurs zijn opgeleid om de AED zo nodig te kunnen bedienen.

Klimaatneutraal

Wij willen voortdurend verbeteren op het milieugebied. Hierbij focussen wij op vermindering van CO2-uitstoot, jaarlijks met ... lees meer>

Ziekenvervoer taxi en meer
Valys kilometers op taxi en meer

Over ons

Bij TAXI & MEER de Groene Betuwe staat kwaliteit voorop.

U kunt bij ons in principe rekenen op ouderwets persoonlijk `particulier` privé taxi vervoer, zo gewenst met begeleiding “van kamer tot kamer”.
Gewoon zoals Henk als klant het zelf zou willen hebben.
“Je wil toch niet als een pakketje behandeld worden, ik ben toch geen vrachtje!”
Je komt tenslotte tegenwoordig niet zo maar meer in aanmerking voor vergoeding van de kosten van ziekenvervoer. Daarvoor heb je dan al wel het nodige mee moeten maken.

Als je dan gebruik wil maken van taxivervoer vinden wij dat je ontzorgd moet worden en dat je je niet ook nog eens druk moet maken over het vervoer.
Daarom rijden we onze cliënten voor behandeling of therapie rechtstreeks naar de behandel locatie en wachten wij meestal, zodat u als u klaar bent gelijk rechtstreeks terug kunt.
Hoe dat kan? Check het hier!

Omdat de ene vervoersvraag de andere niet is, behandelen wij elke aanvraag met zorg en persoonlijke aandacht om ons aanbod zo goed mogelijk af te stemmen op uw wensen en behoeften.

Wij hebben een groot aantal voorzieningen en oplossingen in huis om op elke vervoersvraag een passend antwoord te kunnen geven.

Lees meer >

Klant ervaringen

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.