0628780896 alex@alektrix.nl

Diensten

Voor al uw elektrotechnische werkzaamheden bent u bij Alektrix aan het juiste adres. Alektrix verricht werkzaamheden zoals ,licht, kracht, zwakstroom (data, inbraak en brandinstallatie), verdeelkast installeren, kabelgoot en ladderbaan bouwen en kabels trekken. Zo is Alektrix een betrouwbare partner voor het uitvoeren van zowel uw zakelijke als particuliere projecten.

9

Aanleggen elektra

U wilt elektra aan laten leggen omdat deze is verouderd, omdat u gaat verbouwen of compleet nieuw bouwt? Wij leggen elektra voor zowel particuliere als zakelijke doeleinden. Als elektricien leggen wij elektra aan voor binnen maar ook buiten voor in uw tuin en denk bijvoorbeeld ook aan camera beveiliging en zonnepanelen.

9

Vervangen van meter/groepenkast

Uw meterkast en groepenkast zijn qua elektra het hart van uw woning of bedrijfspand. Het is daarom uiterst belangrijk dat deze goed geïnstalleerd en aangesloten is. Is uw meterkast of groepenkast toe aan vervanging of neigt deze overbelast te raken? Wij komen graag bij u langs voor een passend advies op maat.

9

Zonnepanelen

Zonnepanelen zijn niet alleen een zeer effectieve manier van elektriciteit generen maar zijn ook een duurzame oplossing voor het vervullen van uw elektrotechnische behoeften. Zonnepanelen zijn zowel op zakelijk als particulier vlak een interessante oplossing. Bij ons kunt u terecht voor zowel grote als kleinschalige projecten.

9

Smart home apparatuur

Op het gebied van wonen en leven is er vandaag de dag steeds meer mogelijk. Denk aan diverse moderne toepassingen als een slimme thermostaat, slimme led verlichting, gemotoriseerde raamverduistering op tijdschakelaar en dit allemaal toegankelijk vanaf uw Apple of Android smart phone. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Projecten

Luxor Arnhem

Voor het Luxor in Arnhem zijn wij aan de slag gegaan met de dinamische sfeer verlichting in het klassieke plafond van het monumentale pand. Deze state-of-the-art, multi functionele lampen kunnen gebruikt worden als sfeerlichting of als opzichzelf staande shows. De verlichting wordt ingezet tijdens theatervoorstellingen en concerten. De lampen zijn volledig naar wens te programmeren. Zo kunnen er verschillene lichtplannen worden opgesteld en kan men er voor zorgen dat de verlichting naadloos aansluit op iedere voorstelling.

Ledverlichting binnen

Ledverlichting zijn er in vele soorten en maten. Een stukje vakmanschap is vooral goed te zien bij de manier waarop de ledstrips weggewerkt zijn. Dit kan op verschillende manieren. Hiernaast ziet u bijvoorbeeld een foto van een ledstrip die naadloos in het plafond is gemonteerd. In dit geval is er voor gekozen om de ledstrip in combinatie met inbouw ledspots in een verlaagd plafond te monteren.

Buitenverlichting

De juiste buitenverlichting kan het aanzicht van uw woning drastisch verbeteren. Hiernaast is voor een oud pand uit de jaren 30 gekozen om diverse spots aan de muur te bevestigen. De spots lichten verschillende delen van het pand uit. De lampen zijn aangesloten op een tijdschakelaar om er zo van gegarandeerd te zijn dat de verlichting zo min mogelijk energie verbruikt.

Meer projecten

Alex van den Dikkenberg

Elektrotechnicus

sinds 1999

Hallo,

Mijn naam is Alex van den Dikkenberg,
Na 5 jaar bij Rijkaart Elektrotechniek in Arnhem gewerkt te hebben ben ik sinds 2004 onder de naam Alektrix verder gegaan als eenmanszaak.

Ik ben in het bezit van een monteur, eerste monteur en technicus diploma.

Contact

Wij helpen u graag verder met uw elektrotechnische vraagstukken. U kunt ons telefonisch of per mail bereiken middels onderstaande contactgegevens.

Telefoon/Whatsapp

0628780896

Facebook

Bekijk pagina

Adres

Hankweg 24, 6871 XR Renkum

Reviews

Fijn bedrijf met goede service en kwaliteit.

Klussenbedrijf Roording

Vakkundig en snel wij raden Alex zeker aan.

Martin van Esch

Zeer vakkundig en goed materiaal. Erg blij mee!

Bram van den Broek

Elektricien nodig?
Vraag offerte aan

Offerteformulier