more for kids button

berghorst-optiek-wezep-sld-02

berghorst-optiek-wezep-sld-03

berghorst-optiek-wezep-sld-04

berghorst-optiek-wezep-sld-01

Welkom bij Berghorst Optiek in Wezep

Bij Berghorst Optiek in Wezep staan een deskundig advies, persoonlijke aandacht en volop keuze in monturen en contactlenzen voor volwassenen en kinderen centraal. Alleen het allerbeste is goed genoeg voor uw ogen! Onze opticiens helpen u graag bij het uitkiezen van een bril die bij uw persoonlijkheid én levensstijl past. Ook voor oogzorg en uitgebreide oogmetingen kunt u uitstekend bij ons terecht.

Grootse collectie brillen en zonnebrillen
Laat u in onze winkel verrassen door de uitgebreide collectie monturen. Van minimalistisch en stijlvol tot opvallend en alles daartussenin: Berghorst Optiek heeft voor ieder wat wils. Wij hebben enkel kwalitatief hoogstaande brillen met een perfecte pasvorm voor een ultiem draagcomfort.

Grootse collectie brillen en zonnebrillen

Optometrie voor uitgebreide oogmetingen

Bij Berghorst Optiek zijn twee gediplomeerde contactlensspecialisten aanwezig die u een passend advies kunnen geven over de juiste contactlenzen voor uw ogen.

Optometrie voor uitgebreide oogmetingen
Naast normale oogmetingen is het mogelijk om uw ogen uitgebreid te laten onderzoeken door onze optometrist. Uw hoornvlies, ooglens en netvlies worden uitgebreid onderzocht op oogafwijkingen en -ziektes. Wij beschikken over een funduscamera en OCT-scanner waarmee wij uw netvlies op microscopisch niveau kunnen onderzoeken.

Wij verwelkomen u graag in onze sfeervolle optiekzaak in Wezep. De opticiens van Berghorst Optiek staan voor u klaar!

Naar de winkel



Sinds kort hebben wij een voorraad brillenglazen in huis in het sterktebereik van +4.00 tot -6.00, met een maximale cilindersterkte van 2.00. Met deze enkelvoudige glazen kunnen we een 3-uursservice aanbieden. Dit zijn extra dunne glazen met een krasvaste, waterafstotende en anti-statische laag en ontspiegeling. We vertellen u er graag meer over.


Klantenreviews via NUVO

Berghorst Optiek is aangesloten bij NUVO (Nederlandse Unie van Optiekbedrijven), hét keurmerk voor erkende optiekbedrijven. U bent daardoor verzekerd van de hoogste kwaliteit van onze diensten en producten, gediplomeerde opticiens en een onafhankelijke geschillencommissie. Ook heeft u de zekerheid van veilig aanbetalen. U herkent een NUVO erkend optiekbedrijf aan het keurmerklogo ‘Kijk Goed’. Dit logo vindt u terug op zowel de website van de opticien als in de optiekwinkel.
Via NUVO laten klanten reviews achter over hun bezoek aan onze winkel. Benieuwd wat klanten van ons vinden? 

Bekijk de reviews


Berghorst op Facebook

 

Berghorst op Instagram

 


Top