maalsen-desktop-slide-home-lenzen-bestellen-v2

Contactlenzen

Bestel uw lenzen via LensOnline.

Plaats uw bestelling

maalsen-desktop-slide-home-optometrie

Optometrie

De optometrist is de huisarts voor ogen.

Meer over optometrie

kom-langs-maalsen-optiek-home-slider-desktop-v3

Kom langs!

Maak direct een afspraak

Bij Maalsen Optiek

Maalsen Optiek: uw persoonlijke optometrist in Nijmegen

devider bril

Een optometrist noemen wij ook wel de huisarts voor ogen. Dankzij het aanwezige specialisme optometrie is Maalsen Optiek de plek in Nijmegen voor uw vragen rondom oogzorg. Als u last heeft van oogklachten, zoals wazig zicht, staar, of andere problemen, bent u van harte welkom bij onze optometrist Hans. Hier zal een screening aan vooraf gaan om de gezondheid van uw ogen te beoordelen en een waarschijnlijkheidsdiagnose te stellen. Afhankelijk van de conclusie meet hij veilig lenzen aan of verwijst hij u door naar de huisarts of een specialist. Dankzij de korte lijntjes met andere specialisten wordt u snel geholpen.

Kom langs

Lookbook


Optometrie

Heeft u last van klachten, zoals hoofdpijn of wazig zicht? Onze optometrist in Nijmegen staat voor u klaar met de beste oogzorg.

Meer over optometrie

Lenscontroles

Wij raden aan om twee keer per jaar langs te komen voor een lenscontrole. Ook wanneer uw lenzen goed zitten, kan er iets mis zijn.

Meer over onze lenscontrole

Myopie expert

Maalsen Optiek is erkend myopie (bijziendheid bij kinderen) management expert. Dit houdt in dat wij verschillende oplossingen aanbieden voor kinderen met myopie klachten.

Meer over ons myopie management


Maalsen Optiek voor uw lenzen in Nijmegen

Wij zijn dé plek in Nijmegen en omstreken voor uw lenzen. Zo koopt u bij ons harde lenzen, zachte lenzen, multifocale lenzen en nachtlenzen. Daarbij werken wij samen met diverse merken, zodat er altijd een geschikte lens voor u bij zit. Bent u op zoek naar gedegen advies? Onze lenzenspecialist Hans of Niels helpt u graag persoonlijk en vakkundig in onze winkel. Maak hier een afspraak. Weet u al welke lenzen u nodig heeft? Bestel ze dan eenvoudig online!

contactlenzen


monturen en brillenglazen

Betaalbare opticien in Nijmegen en omstreken

Bij Maalsen Optiek in Nijmegen bent aan het juiste adres voor een nieuwe bril. Wij verkopen monturen in alle prijsklassen en stijlen, zodat er altijd iets bij zit dat bij u past. Daarbij geven wij gedegen advies over de brillenglazen. De combinatie van het juiste montuur en de voor u beste glazen zorgen namelijk voor een optimale kijkervaring. Naast gewone monturen verkopen wij ook zonnebrillen (op sterkte).

Maak een afspraak


Top