Partner in
Vastgoed-onderhoud

Ariens 2023 7785

Onze inzet, jouw winst

Wij zijn als VGO- gecertificeerde onderneming actief in het onderhoud van vastgoed. Met de kennis en ervaring die wij sinds 1985 opbouwden, hebben wij de expertise om gecompliceerde en omvangrijke onderhoudstrajecten te begeleiden en uit te voeren. De inzet: de kosten voor onze opdrachtgevers zo laag mogelijk houden en de overlast voor bewoners en gebruikers tot een minimum beperken. 

Ariëns is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling in Oss.

Over ons

Resultaatgericht samenwerken

Wij werken volgens het principe van Resultaatgericht Samenwerken (RGS). Deze werkwijze heeft een aantal grote voordelen, waarvan de significante kostenbesparingen het meest in het oog springen.

We leveren de vooraf afgesproken, meetbare kwaliteit en bieden beheerders van vastgoed de mogelijkheid het beheer en de organisatie van het totale onderhoud van een complex aan onze zorg toe te vertrouwen.

Daarbij kan het gaan om alle vormen van onderhoud zoals service- en mutatieonderhoud (dagelijks onderhoud), planmatig onderhoud en renovaties. Dat geldt voor alle gewenste onderdelen van het gebouw: de gevels, de daken, de terreinen, de installaties, maar ook al het voorkomende binnenonderhoud.

Lees meer

Vragen?

Neem gerust contact met ons op