optiek-groesbeek-slide-3
               
optiekgroesbeek-home-slider-horen-2
Horen Starkey               
optiek-groesbeek-slide-2
               
optiek-groesbeek-slide-1
Nachtlenzen tekst               

Welkom bij Optiek Groesbeek

Bij Optiek Groesbeek in Groesbeek bent u aan het juiste adres voor optimaal zien en horen. Onze gediplomeerde en geregistreerde opticiens & audiciens doen er alles aan het beste uit deze zintuigen naar boven te halen. Immers, uw ogen en oren zijn een kostbaar bezit, waarop u zuinig moet zijn. Prettig horen en zien is belangrijk, maar prettig dragen evenzo. Wij streven ernaar om uw verwachtingen te overtreffen!

Optiek Groesbeek is al 35 jaar een begrip in Groesbeek en omgeving. In onze sfeervolle en moderne zaak, staat een perfecte oog- en oorzorg centraal. Onze ervaren opticiens zetten graag hun expertise om u de beste zichtoplossing te bieden. Wij volgen de laatste modeontwikkelingen op de voet om u een gevarieerde brillen- en zonnebrillencollectie te bieden. Hoogwaardige materialen en de hand van topvormgevers bepalen het modebeeld. Vanzelfsprekend hebben wij voor u ook een uitgebreide budgetcollectie samengesteld. Voor een kennismaking met onze uitgebreide collectie monturen, zonnebrillen en contactlenzen kunt u altijd bij ons binnenstappen om in alle rust een keuze te maken. Op het gebied van horen zijn wij gespecialiseerd in kleine hoortoestellen in het oor, op maat gemaakt.

Wilt u bij ons langskomen voor een oogmeting, nieuwe bril, contactlenzen of een onzichtbaar gehoorapparaat? Neem dan contact op voor een afspraak of plan hem eenvoudig online in. Zo bent u ervan verzekerd dat we alle tijd voor u hebben.

Online afspraak inplannen


WAAR KUNNEN WE U MEE VAN DIENST ZIJN?


StAr erkend audicien voor onzichtbare hoortoestellen

Twijfelt u over uw gehoor of ervaart u serieuze gehoorproblemen? Dan is het goed om snel een afspraak te maken bij de audicien van Optiek Groesbeek. Als gehoorexpert zullen we alles doen om u de beste hooroplossing te bieden. Na een uitvoerige hoortest krijgt u een persoonlijk advies over verschillende mogelijkheden op het gebied van gehoorapparaten. Wij zijn gespecialiseerd in kleine, hightech hoortoestellen voor in het oor (IHO).  Ofwel onzichtbaar horen door geavanceerde technologie, ‘verpakt’ in een ultraklein hoortoestel voor in het oor. Wij zijn StAr gecertificeerd (Stichting Audicienregister) en lid van Hoorprofs zodat u kunt vertrouwen op onze expertise. In de regio Berg of Dal hebben wij al veel mensen geholpen aan een gehoorapparaat met een uitzonderlijk geluidsniveau, maar dat nauwelijks opvalt.

Contact

horen apparaat

horen apparaat


Top