Garant Opticien Audicien in Apeldoorn: deskundig advies van oog tot oor!

Voor unieke brillen, zonnebrillen, contactlenzen en hoortoestellen bent u aan het juiste adres bij Garant Opticien Audicien in Apeldoorn Noord. Ruim dertig jaar zijn wij met onze opticien en audicien winkel gevestigd in winkelcentrum ‘Anklaar’. Wij voeren deskundige oogmetingen uit en voorzien u graag van passend advies op gebied van oogzorg en gehoorbescherming.

Actie

Unieke brillen en vakkundige oogmetingen

Voor advies en verkoop van brillen en contactlenzen staat ons volledig gediplomeerd en gespecialiseerde personeel zes dagen per week voor u klaar. Zoekt u een nieuwe zonnebril of correctiebril? In onze winkel heeft u de keuze uit een ruime brillencollectie. We denken graag met u mee over welk montuur het beste bij u past en zijn op de hoogte van de laatste trends in de brillenwereld. Voor gepast advies op het gebied van oogzorg en voor een oogmeting loopt u binnen in onze winkel in Apeldoorn.

Maak online afspraak



optometrie

Optometrie en oogzorg


De beste zorg voor uw ogen, dat is voor u belangrijk en voor ons ook. Lees meer over oogcontroles, oogzorg, oogmetingen en oogonderzoek.

LEES MEER

hoortoestellen

Hoortoestellen 


Goed kunnen horen is net zo belangrijk als goed kunnen zien. Daarom kunt u voor contactlenzen, brillen én hoortoestellen bij ons terecht!

BEKIJK

online agenda

Online agenda


Wilt u in de winkel een oogmeting of gehoortest laten uitvoeren? Op deze pagina maakt u hiervoor een online afspraak bij Garant Opticien Audicien.

MAAK AFSPRAAK



Hoortoestellen

Voor uw gemak bieden we bij Garant Opticien Audicien in de Anklaar twee disciplines onder één dak. Wanneer u een nieuw hoortoestel nodig heeft, of uw huidige gehoorapparaat wilt laten aanpassen kunt u terecht bij onze specialisten in de winkel. Onze audiciens voeren een gehoortest uit en zijn hiervoor volledig gediplomeerd. Zo bent u zeker van gepast en deskundig advies!

'Horen' en 'zien' onder één dak

Om onze gehele collectie brillen en zonnebrillen te bekijken, of voor gepast advies op het gebied van oogzorg en gehoorbescherming, bent u welkom in onze winkel in Apeldoorn! Of bel naar 055 - 366 28 58 voor het maken van een afspraak. Ons vakkundige personeel ontvangt u met open armen, advies op maat en een verse bak koffie.

Kom langs

Hoortoestellen

Top