Duurzame huisvesters

Rots Bouw

Home2023-10-02T08:55:19+00:00

Over Rots Bouw

Wij zijn Rots Bouw, duurzame huisvesters. We ontwikkelen en bouwen toekomstbestendige huisvesting om in te werken, leren, ondernemen, zorgen, wonen en recreëren.

Als familiebedrijf maken we elke keuze met de volgende generaties in ons hoofd. Dat doen we al bijna 150 jaar, over duurzaam gesproken. Onze Achterhoekse mentaliteit maakt ons tot een fijne en vertrouwde samenwerkingspartner. Met een no-nonsense werkhouding, in oplossingen denkend en open voor uitdagende bouwprojecten.

Werken bij Rots Bouw. Met plezier!

Rots-bouwers gaan fluitend naar hun werk om samen geslaagde bouwprojecten uit te voeren. Wij zijn aanpakkers en oplossers, goed in speciale uitdagingen. En we geven jou volop kansen om je te ontwikkelen. In je vak en persoonlijk. Want het zijn jouw kwaliteiten en jouw werkplezier die de kwaliteit van onze bouwprojecten bepalen. Projecten om trots op te zijn!

Ik ga elke ochtend fluitend naar m’n werk!

Rots Bouw, reken maar

Bouwen op zeker? Bouw samen met Rots Bouw. Ook al is het project nog zo uitdagend. Want de ervaring is dat we het klaarspelen. Elke keer weer.

We realiseren huisvesting om in te werken, wonen, leren en zorgen. Goed voor comfort, plezier en een mooi straatbeeld. Een verantwoordelijkheid die we nemen én krijgen. Samen met de partners in ons solide netwerk. Rots Bouw, reken maar.

Afspraak is
afspraak

Sterk
netwerk

Daag ons
maar uit

Contact met Rots Bouw

Meer weten over onze manier van bouwen of onze ideeën om je project aan te pakken? We gaan graag met je om tafel.

Meer weten over Werken bij Rots Bouw? Kom eens langs voor een kop koffie.