Verwijspraktijk
parodontologie en implantologie

Welkom bij ParoAlmere

Uw gebit vormt een belangrijk onderdeel van uw lichaam. U maakt er immers dagelijks gebruik van. Niet alleen om mee te eten, maar ook om mee te lachen. Een gezonde mond vormt dan ook een essentieel onderdeel van een goede uitstraling. Aan de basis van een gezond en verzorgd gebit ligt gezond tandvlees. Dat zorgt er mede voor dat alle tanden en kiezen stevig vastzitten. Daarnaast zegt het niet alleen veel over uw gebit en mond, maar mogelijk ook over uw algehele gezondheid.

Ontsteking van uw tandvlees is een lastig en vervelend gezondheidsprobleem dat niet altijd zichtbaar is. Veel mensen hebben weinig tot geen last, terwijl ze ongemerkt hun gebit kwijtraken. Deze infectieziekte wordt parodontitis genoemd. Als de behandeling te laat wordt gestart, kan dit leiden tot verlies van tandvlees en kaakbot, waardoor zelfs tanden en kiezen verloren kunnen gaan.

Onze praktijk is gespecialiseerd in de behandeling van tandvleesinfecties en andere tandvleesproblemen. Daarnaast kunnen ook door andere redenen verlies van tanden, tandvlees en/of kaakbot zijn opgetreden. Daardoor kan er behoefte zijn aan herstel eventueel met behulp van implantaten. De mogelijkheden hiervoor kunnen wij met u in onze praktijk onderzoeken.

Paro+Almere.jpg

De praktijk

Onze praktijk is gespecialiseerd in de behandeling van het tandvlees en het kaakbot onder het tandvlees. Onze benadering is vanuit de mond en uw persoon als geheel.

 
Paro-Almere

Ons team

In onze praktijk werken wij met een hecht en professioneel team, bestaande uit ruim 15 teamleden (foto van ons hele team volgt binnenkort).